A Vivaplan Kft. üzleti hírei Koreáról

2010.10.08. 17:47

Szabadkereskedelmi egyezmény - exportlehetőségek

Címkék: üzlet korea export szabadkereskedelmi egyezmény

A dél-koreai fogyasztók nagy várakozással tekintenek a 2011. július 1-re, mert ezután az európai termékek ára jelentősen csökkenni fog. Milyen exportlehetőségeket nyújt a magyar exportőrök számára a piacnyitás? A piaci korlátokat lebontó megállapodások szokásához híven ebben az esetben sem lép életbe a teljes vámeltörlés jövő év július 1-jén minden területen, hanem évek alatt, fokozatosan történik meg a vámok lebontása. Nézzünk néhány példát.

Az európai fagyasztott sertéshúst nem fogja terhelni a jelenlegi 25%-os vám, miután a következő 10 év alatt fokozatosan megszűnik. Viszont a borok 15%-os és az égetett szeszek 20%-os vámja már jövő év július 1-től eltörlésre kerül. A tejtermékekre jelenleg kivetett 36%-os vám 15 év alatt csökken nullára. A tejpor és a vaj vámjának 10 év alatti lebontásával az árak 3-40%-kal csökkenhetnek.

Érdekli, mi a helyzet cége termékeivel kapcsolatban? Kérje az ANA Hungary Kft. ingyenes tájékoztatását. Elérhetőség: www.ana-hungary.tk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr502356696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása