A Vivaplan Kft. üzleti hírei Koreáról

2010.10.08. 15:22

Szabadkereskedelmi egyezmény I.

Címkék: eu korea szabadkereskedelmi egyezmény

Az Európai Unió és Dél-Korea előrehaladott tárgyalásokat folytat a felek közötti szabadkereskedelmi egyezményről. Az egyezménynek jelentős hatása lehet az Ön üzletére is; az ANA Hungary Kft. hírei között folyamatosan nyomon követheti a tárgyalások állását, és igény esetén cégére szabott tájékoztatást is nyújtunk.

Az előzmények

Az EU és a Koreai Köztársaság 2007-ben kezdte meg a tárgyalásokat a két fél közötti szabadkereskedelemről, és nyolc forduló után 2009. októberében elkészült a megállapodás tervezete. Az ez alapján készített hatástanulmányok elkészítése után 2010. szeptemberében az EU tagállamok külügyminiszterei rábólintottak az egyezményre.

Zöld jelzés az EU-Dél-Korea szabadkereskedelmi egyezménynek - EU külügyminiszteri igen a megállapodásra 2010. szeptember
Szabadkereskedelmi megállapodás Dél-Koreával - az egyezmény előkészítéséről 2010. június

A megállapodás 2011. július 1-jén lép életbe, előtte az egyes parlamenteknek is ratifikálniuk kell.

További információért keresse az ANA Hungary Kft.-t. Elérhetőségeink a www.ana-hungary.tk oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr572356375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása