A Vivaplan Kft. üzleti hírei Koreáról

2009.11.12. 20:35

Gwangju Auto & Robot Fair 2009

Címkék: kiállítás sbc kwangju robotics fair

A koreai Small and Medium Business Corporation (SBC, www.sbc.or.kr) felajánlásából 2009. október 29 - november 1. között jelentős támogatással vehettek részt a magyar érdeklődők a Gwangju Auto & Robot Fair 2009 kiállításon.

A rendezvényen autó- és robotipari alkatrészek (elektronika, utángyártott termékek, multimédia, gumi és kerék, vegyianyagok, kiegészítők) valamint kisegítő és rekreációs robotok kerülk bemutatásra. Kísérőrendezvényként a kiállítással egy időben üzletember találkozót is tartottak előre megadott érdeklődés alapján szervezett partnerekkel.

Magyarországról 8 cég (ebből 4 kiállító) vett részt a rendezvényen, akik utazási, szállás és standbérlési támogatást kaptak az SBC-től.

A magyar cégek részvételét az SBC magyarországi képviselője, az ANA Hungary Kft. szervezte. Jövőbeli rendezvényekkel kapcsolatban az ANA Hungary Kft-nél érdeklődhet a www.ana-hungary.tk honlapon található elérhetőségeken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr722366535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása