A Vivaplan Kft. üzleti hírei Koreáról

2008.11.20. 21:08

Autóipari üzletember-találkozó

Címkék: autóipar ec21 üzletember találkozó

A dél-koreai EC21 szövetség és Gyeongsangnam tartomány dél-koreai autóipari üzletember delegációja 2008. november 13-án Pozsonyban üzletember-találkozón vett részt magyar és szlovák autóipari beszállítókkal és kereskedőkkel.

Koreából 11 gyártócég képviselői jöttek el, termékeik a kormányműhöz való kúpkeréktől a különféle gumitermékeken át az út nyomvonalát követő lámpákig széles skálát ölelt fel. A 12 magyar cég első benyomásai alapján úgy értékelte, hogy a megismert koreai cégek termékei között többet fel lehet használni saját termékeikben, vagy alkalmasak arra, hogy közvetlenül bemutassák az autógyáraknak illetve beszállítóiknak.

A rendezvényt és a magyar cégek részvételét az EC21 magyarországi képviselője, az ANA Hungary Kft. szervezte. Jövőbeli rendezvényekkel kapcsolatban az ANA Hungary Kft-nél érdeklődhet a www.ana-hungary.tk honlapon található elérhetőségeken.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr132366635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása